radioaktivt rytmisk kor

Endnu en royal Pop’n Soul oplevelse!

… for det er ikke engang første gang at Pop’ Soul synger for Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik! I 2017 havde vi også den store oplevelse at være med på scenen til et stort HC Andersen show på Flakhaven i Odense med 10.000 tilskuere og Kronprinsen i forreste række til fejring af HC Andersens æresborgerskab i Odense.

Lørdag d. 2. november 2019 gjorde vi det så igen. Og denne gang transmitteret til hele Danmark i Kronprinsparrets Prisuddeling, der blev sendt live på DR1. En kæmpe oplevelse at være med til! I ugevis havde Pop’n Soul øvet, koreograferet, koordineret, forberedt. Hele to dage brugte vi på indspilninger, staging, kameraprøver, lydprøver, sceneprøver og meget mere inden vi endelig fik lov at fyre Hjalmers skønne nummer “Godt igen” af på scenen som finale i showet. Med Kronprinsparret og andre pinger på første parket, et veloplagt publikum i et fuldt ODEON og hele Danmarks befolkning som tilskuere bag skærmen.

Klik på YouTube linket herover og se eller gense vores optræden – noget, vi er meget stolte over og glade for! Tak til Hjalmer, DR og Universal Music for at give os muligheden!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En kommentar til “Endnu en royal Pop’n Soul oplevelse!”