radioaktivt rytmisk kor

Få overblikket her – forårets Pop’n Soul koncerter

“Hvornår kan vi høre jeres Queen-koncert”, var der flere publikummer med lys i øjnene, der spurgte, da Pop’n Soul i marts gav en skøn og stemningsfuld koncert i Haarby Kirke.

“Arhh”, måtte jeg svare “det er nu ikke en hel Queen-koncert (men ideen ryger da lige i skrivebordsskuffen til 2024), men en blandet koncert-tour med al vores repertoire til London”.

I juni 2023 rejser 70 af korets 100 medlemmer nemlig til London, hvor vi skal optræde i St. Pauls kirke i Covent Garden, på et kæmpe Outlet i Wembley, på Spitalfield Marked og i St. Augustine Church, Kilburn blandt andet.

På turen optræder koret med både dansk og engelsk repertoire, og vi har til turen blandt andet fået et større Queen medley op og stå, og et nyt kærlighedsmedley med Bangles, Wet wet wet og Lauren Wood.

Inden vi farer, holder vi 3 meget forskellige koncerter i Danmark, både for at teste repertoiret af foran vores hjemmebane-publikum og for at fundraise til turen.

Kom til en eller flere af koncerterne, køb i cafeerne, nyd musikken og del vores rejseglæde og kærligheden til musik og kor med os.

Læs mere om de enkelte koncerter her:

AMU – Tietgenbyen (14. maj kl. 15)

Mangler du en mors dags gave? så oplev Pop’n Soul på Mors dag den 14. maj 2023. Alle er naturligvis velkomne – med eller uden mødre.

Koncerten er kl. 15.00, og dørene åbnes kl. 14.30, hvor der er café. Der vil også være en pause i koncerten, hvor kaffekopperne og tallerknerne kan fyldes op.

Rummet er fyldt med blomster, for at gøre det ekstra hyggeligt, så lad os fejre alle tiders mødre sammen.

Billetprisen er 125 kr. og kan købes ved at skrive til mailadressen: PNSkoncert@gmail.com eller ved at scanne QR-koden på billedet.

Koncert-adresse: AMU, C.F. Tietgens Boulevard 27, 5220 Odense SØ

Særlig sansemættet Intim-koncert på Ryslinge Højskole (Kristi Himmelfartsdag d. 18. maj kl. 14.00)

Unik ”Støt og lyt” koncertoplevelse Kr. Himmelfartsdag den 18. maj 2023, kl. 14.00 – dørene åbner kl. 13.30

Al overskud fra koncert og café går direkte til mad og oplevelser på vores Londontur.

Kom med helt ind i maskinrummet, når Pop’n Soul på hjemmebane giver en særlig koncert i foredragssalen på Ryslinge Højskole.

Koret har nemlig altid haft “lyst til at tage dette rums fantastiske akustik med” til vores koncerter, og nu får I endelig muligheden.

Koncertoplevelsen bliver intim, stemningsfuldt og sansemættet.

Der vil kun være 75 pladser til koncerten, så skynd dig at købe en billet til kr. 250,-

Billetterne kan købes ved at skrive til mailadressen: PNSkoncert@gmail.com eller ved at scanne QR-koden på billedet.

Koncert-adresse: Ryslinge Højskole, Foredragssalen (hovedbygning 1. sal), Højskolen 1, 5856 Ryslinge


Kirkekoncert i Brændekilde Kirke (25. maj kl. 20.00)

Gik du glip af koret Pop’n Souls koncert i Haarby Kirke – eller har du lyst til at høre os igen, kan du nu få en lignende oplevelse i Brændekilde Kirke torsdag d. 25. maj.

Koncerten er en stemningsfyldt kirkekoncert med Pop’n Souls rejse-repertoire. Det bliver den sidste koncert inden koret rejser til London.

Koncerten er kl. 20.00 og dørene åbnes kl. 19.30.

Billetprisen er 125 kr. og kan købes ved at skrive til mailadressen: PNSkoncert@gmail.com eller ved at scanne QR-koden på billedet.

Koncert-adresse: Brændekilde Kirke, Ravnebjerggyden 250, 5250 Odense

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.