radioaktivt rytmisk kor

Julekoncerter 2018 med Pop’n Soul

I, kære trofaste publikum, som vi værdsætter så højt, har set det rytmiske kor Pop’n Soul i forskellige typer storslåede koncerter. Masser af underholdning, fællessang, snak, hygge, kaffe-kage. Børneopvarmningskor, fagter og special effects med større eller mindre succes. Det vil for eksempel sent blive glemt den gang hvor vi havde en sne-maskine-dysfunktion, så tre tenorer havde regulær snestorm i nakken!

Men NU får I chancen for at opleve Pop’n Soul, som I aldrig har hørt dem før. Det bliver en intens, magisk, rørende og medrivende julekoncert, hvor vi går helt andre veje end vi plejer for at give jer en unik og smuk oplevelse… mere røber vi ikke!

Der bliver to koncerter (kl. 18.30 og kl. 20.00), da der kun er plads til 125 publikummer i den smukke Høresal (hovedbygningen) på Ryslinge Højskole – så vent ikke med at købe billetter.

Dørene åbner kl. 18.10. Koncerten varer 70 minutter uden pause. Billet koster 50 kr og børn på skød er gratis.
Billetter købes på Billet.dk (link herunder) eller direkte gennem korets medlemmer
Billetter til koncerten kl. 18.30 KLIK HER
Billetter til koncerten kl. 20.00 KLIK HER.

Lidt om koret:
Pop’n Soul har under korleder Janne Wind været i rivende udvikling de sidste 3 år med to store rejser (Barcelona og Island) og en lang række forrygende optrædener, blandt andet med eventkoncteret i Odense Zoo, koncert for 700 medarbejdere i Sydbank, optræden for 10.000 mennesker på Flakhaven i 2017 til H.C.Andersens jubiilæum og i 2018 til Knæk Cancer (live transmission på TV2Fyn). Koret er vokset fra 40 deltagere til 90 dygtige sangere og seneste tiltag er korets eget band med guitarist Rumle Wind Didriksen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.