radioaktivt rytmisk kor

Optagelsesprøve – information

Efter sæson-start i torsdags må vi med lidt kildren i maven konstatere, at der er langt flere interesserede til Pop’n Soul koret, end vi har kapacitet til at optage. Vi har derfor besluttet at holde en optagelsesprøve, for at sikre at dem, der kommer ind i koret virkelig vil os – at vi har gensidig kemi og at sangerne har de grundlæggende værktøjer på plads (kan blande i klangen, kan synge rent og har god rytmefornemmelse).

Optagelsesprøven bliver lørdag d. 8. september (man skal tilmeldes) eller efter aftale (f.eks. mandag d. 10. september eller onsdag d. 12. september).
Det er en fordel at have deltaget i korprøven d. 30. august, eller i hvert fald på torsdag d. 6. september, hvor der også er INFOMØDE (kaffe fra kl. 18.00 med snak og officielt møde kl. 18.30). Det finder sted i hovedbygningen på Ryslinge Højskole. Kaffe og møde på anden sal. Korsang fra kl. 19.00 på første sal. I løbet af aftenen bliver der mulighed for at melde sig til optagelsesprøve.

Det er en gruppeprøve, hvor man synger, klapper og bevæger sig sammen med 5-8 andre (primært fra samme stemmegruppe). Man skal ikke synge solo. Dertil kommer en kort snak. Man får besked om optagelse hurtigst muligt og senest torsdag d. 13. september inden korprøven kl. 19.00

Facebook-event KLIK HER

Ønsker du at blive tilmeldt optagelsesprøven – send en besked til os her og mød op på torsdag kl. 18.00

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.