radioaktivt rytmisk kor

POP’N SOUL

Med skønne 90 aktive medlemmer i fem stemmegrupper, en stor bunke radioaktive og lækre popnumre på programmet, et uhørt nærvær, gensidig respekt og stor rummelighed, er Pop’n Soul i højeste grad et unikt kor.

Koret har udviklet sig fra en lille gruppe syngende kvinder til et solidt kæmpekor med masser af optræde-erfaring og fantastiske oplevelser i bagagen fra tourner i Barcelona og Island og koncerter, events og optrædener i Danmark. Næste udlandstourne bliver ‘Amsterdam 2020’

Koret blev stiftet i 2012 af korleder Janne Wind, da der indenfor kort tid var flere der uafhængigt bad om et rytmisk kor at synge i. Repertoiret er en blanding af pop og soul fra de sidste 30-40 års populær-repertoire. De seneste år har koret f.eks. sunget: Bruno Mars, Lady Gaga, Whitney Houston, David Bowie, Michael Jackson, Stevie Wonder, Sting, George Michael, Adele, Alicia Keys, John Legend, Aretha Franklin, Sia, Snow Patrol, Sanne Salomonsen, Leonard Cohen, Prince, Hozier og mange flere.

Koret har for nyligt optrådt på Flakhaven til et stort H.C. Andersen jubilæums arrangement for 10.000 publikummer og Kronprins Frederik – her er en lille bid fra showet fra TV Fyn.

I 2016 var koret på festival i Barcelona og optrådte i flere kirker og på spændende steder – og allervildest i krypten på den fantastiske Sagrada de Familia:
Forsommeren 2018 var 65 sangere i Island på en fantastisk tourné hvor vi optrådte 7 gange både i flyveren, i lufthavnen, i naturen, i Reykjavik flere steder blandt andet den vilde Hallgrimskirke og endelig en kæmpe kirkekoncert med 200 publikummer i Lindakirken lørdag eftermiddag.

Her på billedet synger vi for begejstrede spa-gæster i den verdensberømte Blå Lagune!

Pop’n Soul har fuld fart på og fremtiden rummer forhåbentlig en masser oplevelser i det fantastiske forpligtende fælleskab, vi har bygget op sammen. Vi kan bookes til koncerter, events ellers særlige lejligheder. Skriv til korleder Janne Wind og hør nærmere om priser og muligheder.

Koret optager desværre pt ikke medlemmer og har venteliste med forventeligt 1-2 års ventetid på optag.