radioaktivt rytmisk kor

Midtfynsfestivallen 2019 – Pop’n Soul på slap line!

To fantastisk skønne dage fik vi med Pop’n Soul på den genopståede og nostalgidrevne Midtfyns Festival. Koret bakkede fantastisk flot op og over 80 sangere deltog i en eller flere af vores optrædener.

Fredag sang vi festivallens 1900 gæster velkommen ved indgangen til festivallen umiddelbart før den officielle velkomst. Skyerne var lidt tunge, men vejret og humøret holdt, og mange stoppede op og nød til dejlig kormusik og fredagsfyraften:

Lørdag var koret i spil hele to gange. Først med fællessang og festlig frokost i det fint oppyntede spiseområde midt på pladsen. Publikum fik tekst-ark og blev inviteret til at synge med på pop-hits som “Hello” (af Adele), “Shallow” fra A star is born, (kan høres på Midtfynsfestivallens Facebookside KLIK HER, da de sendte live fra festivallen netop da vi sang den), “Mine øjne de skal se” (Lis Sørensen), og på Metallicas “Nothing else matters” som I kan høre her i videoen:

Koret sang også et af deres mest elskede numre – nemlig et Mashup af Gasolins “Langebro” og Ulige Numres “Frit Land” arrangeret til et smukt bryllup, vi sang til i vinter… Hør selv:

Om eftermiddagen havde vi ene sjov akustisk øver med fantastiske Christian Juncker backstage på VIP-området på Festivallen. Vi øvede de to numre, vi skulle backe ham på til aftenens store koncert.

Det første nummer (“Mogens og Karen”) blev sendt live igen på Midtfynsfestivallens FB-side… KIG MED KLIK HER!

og bagefter sang vi den smukke ballade “Havanna” (hør den optaget af en publikum på Facebook KLIK HER) som helt bestemt bliver fast at finde på vores repertoire… hvem ved – måske bringer fremtiden et tættere samarbejde med Juncker? – vi er i hvert fald vilde med hans humor og lækre sange! Tjek hans numre på YOUTUBE KLIK HER.

Sikken en weekend! Nu er SOMMERTOUR 2019 for alvor sparket i gang, og vi glæder os vildt til at spille for jer igen d. 6 og 8. juni… Ses vi? (køb billetter HER)


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.